• 2143
  • 3611
عمل پران از نیمه ثابت قالب تزریق پلاستیک

عمل پران از نیمه ثابت قالب تزریق پلاستیک

  •  عمل پران از نیمه ثابت قالب تزریق پلاستیک
  • عمل پران از نیمه ثابت قالب

اگر چه عموما این تمایل وجود دارد که عمل پران را در نیمه متحرک قالب انجام دهیم ولی همیشه این کار عملی نیست. یک جعبه مستطیلی شکل را در نظر بگیرید که به خاطر ظاهر شکل قطعه ورودی سیستم تغذیه در داخل جعبه باشد و در معرض دید نباشد. مطابق شکل زیر در این حالت سیستم پران و ماهیچه باید در نیمه ثابت قالب باشد. این موضوع باعث ایجاد پیچیدگی در طرح قالب می شود.

 

پران قطعه از نیمه ثابت قالب

به هر حال معمولاٌ استفاده از پیچ های بلند و زنجیر برای اتصال مجموعه صفحه پران به نیمه متحرک رایج تر است. بنابراین در مرحله باز شدن قالب مجموعه صفحه پران به سمت نیمه متحرک کشیده شده و قطعه از قالب پران خواهد شد.

می توان عمل کننده هیدرولیکی را روی کناره های نیمه ثابت قالب نیز نصب نمود.

قطر سوراخی که در کفشک ثابت و این بلوک ایجاد می شود بستگی به قطر نازل تزریق ماشین دارد. حال باید مجموعه پران تحریک شود. اگر ضخامت کلی قالب برای نصب عمل کننده هیدرولیکی فضای کافی داشته باشد از آن استفاده می شود.

شامل پران، بوش پران، تسمه پران می شود که هر روش پرانی که به مجموعه صفحه پران نیاز داشته باشد برای استفاده در نیمه ثابت رایج نیست. به هر حال در بعضی از قطعات تزریقی پین پران، بوش پران و یا تیغه پران را همراه با مجموعه صفحه پران باید استفاده نمود. در مثال شکل قبل یک نمونه از کاربرد مجموعه صفحه پران که در داخل شبکه پران شامل پل ها و کفشک ثابت است نشان داده شده است. پین پران ها و پین برگردانها در صفحه نگهدارنده پران ها قرار دارند. این روش یک روش استاندارد برای مجموعه پین پران است و عملکرد این روش مانند روش نصب مجموعه بر روی نیمه متحرک است. در هر حال باید یک مسیر برای عبور مواد پلاستیک از بین مجموعه ایجاد کنیم. یک بلوک تکیه گاهی در مرکز قالب نصب شده و به نحوی ماشین کاری شده است که پشت بوش تزریقی قرار می گیرد.

پران ها

این روش را نیز به راحتی می توان در روی نیمه ثابت استفاده کرد. صفحه بیرون انداز مانند قبل بین صفحات حفره و ماهیچه قرار می گیرد. در این حالت صفحه بیرون انداز به نیمه متحرک قالب با پیچ های بلند و یا با زنجیر متصل است (در حالت قبل روی نیمه ثابت قالب بود) زمانی که قالب باز می شود، صفحه بیرون انداز روی نیمه ثابت باقی می ماند (قطعه روی ماهیچه جمع می شود) تا زمانی که با پیچهای بلند یا زنجیر صفحه بیرون انداز تحریک شود، مقدار حرکت صفحه بیرون انداز تا اندازه ای است که قطعه تزریقی پران شود.

پران با صفحه بیرون انداز

این روش پران ساده ترین روش برای استفاده در نیمه ثابت است بدون اینکه معایب اشاره شده در بالا در آن وجود داشته باشد. مثلاٌ در این روش نیاز نیست که ضخامت قالب بی دلیل زیاد شود و در صورت نیاز فقط به اندازه ای که سوپاپ هوا در آن جا بگیرد اضافه می شود،همچنین اگر از هوای فشرده متوسط استفاده شود اتصال هوا به نیمه ثابت قالب ساده تر از اتصال به نیمه متحرک قالب است.

پران هوایی

دوم اینکه به راحتی نمی توان از هر سیستم تحریک مجموعه پران بر روی نیمه ثابت ماشین استفاده نمود. بدین معنی که در این طرح باید از سیستم پران خاصی استفاده شود. تمامی این روشهای پران که در بخش قبل گفته شد را در اینجا می توان استفاده نمود. ولی بعضی از این روشها نسبت به بقیه روش ها برای استفاده در نیمه ثابت قالب ساده تر است.

نخست اینکه استفاده از شبکه پران و مجموعه پران در پشت صفحه ثابت قالب ضخامت این نیمه را افزایش می دهد. به این دلیل مواد پلاستیک از نازل ماشین برای رسیدن به حفره باید مسیر طولانی تری را طی کنند. این مسیر را می توان با بردن بوش تزریق به داخل صفحه قالب کاهش داد، در نتیجه بایستی از یک نازل مخصوص بلندتر استفاده کرد.

چهار شنبه 17 آذر 1395

اخبار مرتبط
نظرات
 
   
 

قوانین ارسال نظر

  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
  • با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابه دارند، انتشار نمی‌یابند بنابراین توصيه مي‌شود از مثبت و منفی استفاده کنید.

اطلاعات تماس

دفتر مشهد

تلفن: (۰۵۱) ۳۶ ۵۱ ۳۶ ۸۱ - ۳

فکس: (۰۵۱) ۳۶ ۵۱ ۳۸ ۶۲

کد پستی: ۹۱۹۸۱-۷۴۴۵۹

آدرس : بزرگراه آسیایی، آزادی ۱۳۱، تقاطع چهارم

موبایل: ۰۹۱۲ ۷۳۳ ۹۳ ۳۱

دفتر تهران

تلفن: (۰۲۱) ۷۷ ۳۳ ۳۳ ۳۱

فکس: (۰۲۱) ۷۶ ۷۹ ۰۹ ۸۶

کد پستی: ۱۶۵۸۷-۴۹۸۵۹

آدرس : خیابان اتحاد، خیابان هشتم غربی، شماره ۲۳

موبایل: ۰۹۱۲ ۷۳۳ ۵۲ ۳۳